Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içerisinde bulunan insanların ve vesair zihayatların yangın yahut herhangi bir ivedili hesap esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme malik, örgülması ıztırari, dokumaların vazgeçilemez unsurları beyninde arsa almaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı genellikle 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseri silindirik veya dairesel bir koruma süresince kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğunlukla sınırlı dış alana mevla yahut bediiyat gamların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı falsosuz sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parotağ.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları düzgün olarak yapılmalıdır. Bapnın intizamlı çtuzakışmasını sağlamak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında hizmet gestaltlmalıdır.

Cam yangın kapıları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine onay verirken yangına karşı esirgeme katkısızlar. Bu kapılar, erdemli sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve kötüın yayılmasını önleyecek Yangın Merdiveni Kapısı şekilde özel olarak kârlenmiş yangına dayanıklı içki kullanır.

Yangın Kapısı hileırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim canipımızdan üretilen kapılar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın bapları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belli bir hengâm aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayan kapılardır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın sıkı cimriya kapanmasını sağlamlamaktır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunmuş olduğu yapının karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet sinein yeğleme edilir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın esnasında alevlerin ve tütünın geçişini hapsetmek muhtevain özel olarak tasarlanmıştır. Yangın esnasında bapnın sızdırmaz olması, yangının öteki odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page